Pics

(null)

(null)

(null)

(null)

En vårigare dag 2018. Nya sandaler på barnet får en bara att längta, om möjligt, ännu mer efter sommar.

Barnet var på peppen att gå till torget efter småbarnssimmet, köpa blommor. Han somnade innan vi kom til torget. Slitsamt att bada! Jag hittade en bikiniunderdel i morse där snippan inte hängde ut, var riktigt bekvämt att bada då. Men, framöver får J styra simmet ändå. 

Well Well.  Vi arbetar in lillvagnen nu, för vi har nog bestämt oss för att behålla vår Buffalo trots allt. Vi har haft spekulanter på den meeeen inget som känts hundra och då kvarstår fortfarande det faktum att vi måste hitta och köpa en donkey. Vi är så lata!! J kommer vara hemma i princip hela sommaren vilket innebär att vi kommer kunna köra två vagnar. De gånger jag ska gå själv (eller J) så tänker vi stå/sittbräda och/eller bärsele. När J väl börjar jobba kan det vara så att E har än mindre behov av vagn. Sååå nu kör vi in lillvagn så E är med på att den funkar när det väl kommer en annan människa i buggan.

Nu - lördagsmys!


Kommentarer
Postat av: Gabbi

Vet inte om du redan har bärsele sedan tidigare men måste tipsa om Ergobaby's annars. Jag bär runt på Filippa i timmar i den vissa dagar (fortfarande vid 11 månader och 10 kg..) och får inte det minsta ont i ryggen. GULD! :)

Svar: Vi har babybjörn sen innan. Den tänker vi att vi använder! Och ha det som alternativ till bebis i så fall om vi kör enkelvagn. Men ergobaby ska väl vara väldigt bra? Känns som maxvikten är högre på dom är på babybjörnen vi har.
Frida Linnman

2018-04-08 @ 20:16:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: