Status en onsdag

Till skillnad från igår, när jag hängde på gekås, har jag haft en riktig hemma-mys-dag på tumanhand med mitt barn. Dom dagarna! Jag försöker "njuta" nu, av vår ensamtid ihop. Blir lite emotionell när jag tänker på att det snart finns en till här som kommer att "kräva" attention. Men Elis kommer alltid vara min förstfödde! Min Elis. 

Nu har vi en ledig dag till, han och jag. Då ska vi slappa, och leka med kompisar! En försmak av mammaledigheten med kompisar och kids. Längtar!

(null)

Asdålig bild, men igår stod magen i fyra hörn. Vet inte vad akrobaten där inne pysslade med, men den gjorde sig sedd iaf. Vecka 35 nu förresten, det kommer en update om det imorgon. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har redan panik över att Alicia ska behöva dela mig med någon annan! Och jag har halva graviditeten kvar. Men de löser sig säkerligen men de gnagar lite i en.

Svar: Jag hade panik typ redan jag blev gravid. Jag har så svårt att se mig själv vara mamma till en till, att det är möjligt att älska ngn lika mycket. Men dom säger att det går alldeles utmärkt så vi får väl lita på dom 🙈 men jag tycker det är gnager hos mig med!
Frida Linnman

2018-04-05 @ 20:58:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: