Torsdag!

Tjabba!

Herregud vad vardagen bara susar förbi. Nu inser jag att tiden i somras ändå gick i hyfsat tempo, för nu åker den typ x2000. Jobb, förskola, tid efter förskola, 3-månaders, kompisar, handla, laga mat osv. Därför lite sämre blogg nu.

Jag och Ebbe har precis lämnat Elis på föris. Det går lite bättre nu med lämningarna. Lite tårar idag. Men vi behövde inte ta till napp och snutte. 

Nu ska jag och Elis åka och träffa ett par mammor från mammagruppen, den fina mammagruppen från Elis bebistid. Myz!

(null)

Förutom vardag nu så har vi igång ett projekt där vi också har liten deadline snart, mycket att fundera över, så det tar också lite tid. På måndag ska vi åka iväg och klämma och känns lite. Efter det kanske jag skriver lite mer.

Måndag osv

Vilken sjukt trött måndag! I morse fanns det hopp om en dag med lite utelek och/eller eftermiddagsutflykt. Well. Här ligger vi, klockan 13.30. Och sover. I pyajamasar, ish. Och det regnar ute. Och you know what.... här mår jag! Alltså lucky me säger jag bara! I alla fall idag, när jag lyckas få båda barnen till nap, samtidigt!

Fmrutom att sova har jag bokat in en kul grej som jag och J ska på nästa vecka. 
(null)

Om två veckor ska jag på bröllop by the way. På tal om inget. Min bästa kompis från högstadiet ska gifta sig!! Äntligen! Hon har alltså planerat detta sen sjuan och nu händer det! I lördags beställde jag klänning.

(null)

Det är ett stort syriskanskt bröllop och det ska bli så kul! Det blir nog annat än andra bröllop jag varit på. 

Sista veckan i augusti comin’ up

Kan ni fatta? Jag kan inte. Nu går vi in i sista veckan i augusti 2018. September = höst. Jag längtar ändå. Frisk luft, färger och ändå mörkare och mysigare kvällar. Senaste veckan har varit fullspäckad. Elis har kört igång föris. Med blandade känslor hos oss båda. I torsdags hade vi den värsta lämningen jag varit med om. Också enda dagen förra veckan som jag faktiskt hade plan efter lämning. 

I helgen har barn nämd ovan haft det riktigt jobbigt. Stora utbrott flera gånger per dag. Jag undrar jag om det är nåt pga dom senaste veckornas förändringar. Sommarlov hela familjen - Sommarlov med mig och lillebror - Tillbaka till föris. Hans nap på dagarna är färre, trots trötthet. Och så vidare. Jag ska väl inte spekulera, det går väl inte att veta. Mer än att han har det jobbigt och vi andra också.

Min stora lilla kille. Så sjukt stora känslor i hans lilla kropp. Jag älskar honom så hjärtat går sönder och jag blir förstörd när han inte går att kontrollera och blir så arg och ledsen. 

 Håller tummarna att det är bättre imorgon. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Mestadels är han dock den gladaste och mest kärleksfulla lilla människa. Som nu kan fotografera, se tredje bilden ovan. Talang!