And then there was ice

Hej onsdag. 

Vill bara hoppa in och säga hej egentligen! Skulle precis firat lite med en glassbåt, meeen Elis unnade mig inte den utan kom uttassandes från sovrummet precis när jag skulle stoppa glassen i munnen. Han är lite knölig ikväll så jag la tillbaka glassen och bäddade ner mig istället. Lika bra, om det blir en jobbigare natt.

Varit en bättre onsdag annars. Jobb, energiskt barn efter föris och kul möte efter Js träning. Nu är vi på g!

(null)


Något annat som är på g är isen på Vättern. Lagom till första mars. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. 

Imorgon är det jobb (såklart) och sen middagsdejt på kvällen. Myz!

Energin nu

Tänk vad snabbt jag lyckats få igång energin så fort jag bestämt mig för att prioritera. Så himla skönt! Vi har mycket kul nu framöver också och det peppar mig ännu mer.

Jag har försökt att träna en del hemma nu de senaste veckorna. Det tror jag gör sitt. Endorfiner! Idag körde jag

Preggo-burpees
2 ryggövningar med gummiband
1 sidomageövning
2 rumpövningar med gummiband

Inte mycket men det räcker för mig och bulan.


(null)

(null)

Imorgon är det dags för mig att hämta Elis på föris igen, bästa. I morse sa han "mamma hämta dagis idag!" Då brast hjärtat lite när det inte var min dag. Så extra skönt imorgon. sen ska vi på det där mötet som vi fick ställa in förra veckan. Ihhhhhh!

På tal om Elis förresten. Han har någon fix idé med att kasta. Han kastar allt! Kläder, leksaker, bestick, fjärrkontroller och så vidare. Hur får man stopp?? I dont ork tjatet. 

Lång dag med glukosbelastning

Att dricka två dl typ rent socker kl 8 på morgonen på fastande mage. Och inte få skölja ner det med ngt. Nej, det går bort. Två timmar sen i väntrummet på MVC, inte roligare. Men nu är det gjort. Hade mycket på skrivbordet när jag kom till jobbet och körde en effektiv eftermiddag. Skönt att se resultat, att högen på skrivbordet minskar. Motiverar ändå. Så lång, men bra, måndag!

(null)

Gick direkt från jobb till fika med S, vi är preggos båda två, igen samtidigt! Det är så kul!