Söndag

Hej hopp!

Trött människa idag. Vi har sovit så dåligt! J har haft värmeslag, typ. Elis knölade ner sig och fastnade med huvudet under sängen (han sov på madrass). Ebbe sov väl okej, men bökade runt en del, enda sättet att få honom stilla var när han sov på mig. Jag var varm och vaken pga knölig Ebbe. Så när Ebbe ville ha mat vid 04.30 så var jag mer medvetslös än vid liv. J tog kidsen vid 07 och jag sov till strax efter 09. Hur ska jag överleva utan J om en vecka?

(null)

(null)

Jag tog med Elis ut för ett nap, han somnade snabbt och jag sitter och svettas på en bänk. Efter lunch ska vi till Rörö och äta glass. 

Efter åskan kommer bad

Hetstigt födelsedagskalas med kokt korv och kladdkaketårta, i 32-gradig värme. Var jag inte medvetslös av värmen innan så kan ni räkna med att jag nästan var det efter. Inte ens åska och regn hjälpte, snarare tvärtom. Då åkte vi och badade i havet. Ebbe fick vara kvar med farmorn och farfarn så kunde vi köra all in med Elis.

(null)

(null)

(null)

(null)

Elis har blivit en såååån badpojke. Han hoppar från bryggan om och om och om igen. För ett år sen doppade han knappt tårna i sanden. Och nu badar han tills han hackar tänder.

Livet!

When life gives you lemons osv

En hel dag hemma igår, och idag är vi på väg till kusten igen. Man hinner ändå mycket på en dag. Jag var en sväng på jobbet och hämtade min fläkt som jag har där. Passade på att hänga lite med mina två kollegor som krigar på.

Sen mötte jag upp min lilla familj på stranden. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag badade, och det var säkert 24 grader i vattnet. Så varmt! Kan inte komma ihåg när det var så pass badvänligt. 

Mitt i sommaren nu, men vi har ändå en del att fixa med. Såna här både tråkiga och roliga måsten. Jag ser fram emot att kunna dela det med er. Håll till godo!