Elis and Eira pt. typ 121

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår träffades dom äntligen igen! Humle och dumle. Radarpar! Vi var bjudna till Asp/Ahlander på bira, fotboll och taco. Efter förlusten så gick J in till barnen och kollade på Spöket Laban. Alla bearbetar vi en sorg på olika sätt. Idag förlorade han sin egen match och har bearbetat med kebabtallrik och paradise hotel. Också ett sätt.

Annars då? Vi har hängt på stan hela förmiddagen. Hejat på alla krigare som körde Ironman. Så sjukt imponerande. Jag tror att jag skrev samma sak förra året men: jag blir så  sugen på att utmana mig själv. Att skaffa mig ett mål, behöver inte vara ett ironman, men något som kan testa mina gränser. Att få jobba för att genomföra något som jag kanske aldrig trodde att jag skulle göra! Tåls att tänkas på. Sen trettioårskris eller tidig fyrtioårskris. 

Jag ska börja med att stärka min kropp nu. Min rygg är som sagt fucked up efter fem kilos vikt extra framåt. Men resten av kroppen behöver också bli stark igen. Jag har anställt J för att hjälpa och peppa. Idag kombinerade jag vaggning av barn med utfall och nån annan rumpövning som J kunde. Blev skitsvettig.

Långt det blev nu, såååå godnatt!


Kommentarer
Postat av: Rebecca Adnell

Ääälskar bilderna, så söta!

Svar: Visst är dom gulliga! 😍😍😍
Frida Linnman

2018-07-09 @ 00:55:14
URL: http://rebeccaadnell.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: