Carpa

Jag kan inte förstå att jag redan har varit ledig i två månader!!? Herregud! Jag har hunnit ha semester, föda barn och vara två-barnsmamma en stund. 

Vi försöker i alla fall carpa skiten ur den här sommaren nu. Vi sover länge på morgnarna, sen Ebbe kom sover Elis gärna till 07.30-08, om inte längre, kommer ni ihåg tiden när han gärna vaknade sådär okristligt tidigt? Sen somnar han såklart lite senare, men inte så sent.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag tog jag med storebror för att plocka mer jordgubbar. Idag var han inte så behjälplig med att plocka. Han åt mest. Jag la i tre gubbar, han åt tre gubbar. Men till slut fick vi ihop en del. 

Stark

(null)

Dålig bild på nöjd chej som precis checkat av nivå 1 i mamma mage- appen. Boom! 

Något jag måste fokusera på framöver är mim rygg! Är så sinnessjukt svag i ryggen. Och sitter som en säck potatis. Går med kutrygg etc. nej, den måste jag ordna upp. Men jag ska fortsätta med knipet, var så säkra!

Tisdag och BVC

Idag kickar vi igång dagen med läkarbesök på BVC. Tidigt besök så jsg tar med Ebbe själv, så får dom andra mysa hemma. Det ska bli kul med koll, vikt och längd, och vad läkaren säger.

Förra veckan när barnet blev 5 veckor vände han på sig från mage till rygg. Tillfällighet? Nu gör han det i princip varje gång han "tränar" nacken. Han är så stark!


(null)

(null)


(null)