Fredag och läckande pattar

Alltså jag har helt glömt bort hur mycket man läcker när man ammar, och då ammar jag ytterst lite.

Exempel följer:
Häromdagen på sommarfesten på föris, inser jag plötsligt hur blöt jag är på höger sida av linnet. Japp, milk baby. 

Igår när vi satt  hemma hos pappa så påpekar J att jag visst har sölat på min vänstra sida, "oj Ebbe måste ha kräkts där" säger jag, innan jag inser att nej, det är visst läkage

Har du inte skydd kanske ni tänker då? Jojomen. Meeen ibland missar jag den detaljen innan jag går ut, eller så hamnar det på sniskan. Tur att en kan skylla på kräkig bebis. 

(null)

(null)

Annars idag då? Det har varit varmt. Vi åkte till pappa, fyllde Elis lilla pool, fikade och spelade fotboll. Eller ja, mest killarna, jag och Ebbe hängde i skuggan. Lilla barnet var så varm så blöjan fick räcka. Även på promenaden som han och jag tog vid 19.30. Ny rutin - promenad när J lägger Elis. Iaf nu när vädret är som det är. Ljuuuvligt!


Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag undrar hur det funkar att amma så pass lite som du gör, har brösten vant sig eller är de inställda på att producera på fortfarande? Tänker hur det gick i början då de helst gärna vill explodera 😅 Går inte medicinen över i mjölken eller hur kommer det sig att du ändå ammar lite ändå?

Svar: Än så länge funkar det bra 😊 men det är klart att brösten anpassar ju sig till hur mycket det tuttas på dom. Så, inga explotionspattar här haha! Medicinen går över, men med tanke på hur lite jag ammar är den mängden medicin som går över så pass liten. Då är fördelarna med mjölken fler än riskerna med medicinen 😊😊
Frida Linnman

2018-06-10 @ 20:28:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: