Hola amigos

Onsdag, lillelördag, mitt i veckan, kalla det vad ni vill. Jag är så veckovild så för min del har det både varit torsdag och måndag idag typ. Jag har i alla fall haft en toppenonsdag!

Nr 1.
Fika hos mammakompis med mammakompisar från vår mammagrupp (många mamma i den meningen). Idag var vi fyra stycken som kunde ses och fika med våra tvåor. Sån lyx att få barn nr två så pass tätt så man kan ses. Nu skiljer det dock något mer mellan typ min och den äldsta, men kul! 

Nr 2. 
Spännande möte. Bollen rullar snabbt och idag blev vi något klokare kring vad som är på g. Jag kommer snart berätta, snart! Ihhhhh!

Nr 3. 
Kvällspromenaden. Snabba skor och musik i öronen (sååå dålig musikinspo nu, tips på promenadmusik mottages tacksamt!) ut i duggregn, frisk luft och nästan 4 km lagom snabb promenad. Ebbe fick följa med. Så.himla.skönt!

(null)

(null)

(null)

Imorgon går Elis sista dagen på föris innan sommarlov då. Det har varit lite jobbiga morgnar nu senaste dagarna, han har haft lite separationsångest vid lämning och försökt hålla kvar J, det har gått över så fort J gått därifrån, men ändå jobbigt.

Efter föris imorgon ska vi nog ta det där besöket på Leos som jag pratade om häromdagen, det blev aldrig av då. Nu tänker vi inviga helg och sommarlov.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: