Påskafton

Jag har haft en rätt tung dag idag. Mest på förmiddagen. När mitt resesällskap drog till flygplatsen, utan mig. J åkte på bortamatch, resten av min familj är i fjällen och Js familj bortresta. Jag och Elis kvar. Tur jag har minime. Vi två. Dreamteam! Pojk har varit glad och harmonisk idag. Lekt med duplot som påskharen hade lämnat. Och jag har rensat lådor så jag kan flytta in bebisens kläder. Vi tog en sväng till lekparken också, vilket väder. Vem behöver grekisk sol och 22 grader då liksom?

(null)

(null)

(null)

(null)

Älskar!

Nu är J hemma iaf och E sover, utan blöja. Harre. Stark vilja. Men han har varit blöjfri all day, så det är klart att han vill rida vidare på den blöjfria, luftiga vågen. Jag har preppat med plastad frotté iaf. Håll tummarna!

Längtet

Idag har jag verkligen längtat efter min "vanliga" kropp. På det sättet att kunna ta på vanliga jeans, T-shirt, vanliga tröjor etc. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Ska lägga en fet beställning på after-belly-tiden. Och boka en resa till sensommaren, det suger att inte få åka med resten av familjen imorgon. 

Annars idag har det ju varit riktigt skönt. Soligt ute och haft bästisar hemma. Imorgon åker J och spelar bortamatch, tre timmar bort. Kul. Ännu en av de bästa matchplaneringarna jag varit med om. Men jag och E ska ha mys!! Var så säkra!

Vecka 34

Så, inte många veckor kvar. De senaste dagarna har jag insett att jag måste njuta! Inte bara se framåt. Vem vet, kanske sista gången jag sportar form badboll. Måste carpa, även om det är tungt till och från. Jag gillar ju att vara preggo.

Well, ny vecka. Vecka 34. Barnet börjar närma sig födelselängd, nu ca 42 cm lång och väger mellan 2,18-2,35 kg. Bebisen i min mage är fortfarande aktiv typ dygnet runt. Hickar ca 76 ggr per dag. Hicka i mutti är lagom uncomfy.

Jag kämpar på. Börjat räkna ner till hemgång nu. 4 veckor kvar, varav en vecka endast en jobbdag. Nu kan jag nästan ta på det. Vi är fortfarande ruskigt oförberedda. Ingen ny vagn, inget babyskydd, säng eller skötbord. Sen ska vi dessutom få in en person till i vår tvåa. Vi har en plan, ska bara genomföra den också. 

(null)

(null)