En tisdag i bubblan

Okej, first up, detta med sömn är ju återigen aktuellt nu då med en bebis i familjen (typ det halva livet kretsar kring nu). Så döm av vår förvåning när Elis vaknade 07.45 idag! Och då hade jag dessutom fått sova sammanhängande från 04. Jag vet inte när jag sov så många timmar ihop sist. Lillebror sov med undantag för tre matuppvak. Ändå godkänt. 

Så, det var dagens sömnupdate. 

Annars då? Elis har varit på föris. Så blev det efter typ tre veckor hemma. Han hade haft en bra dag med alla kompisar. 

(null)

Efter föris körde vi mellis i lekparken alla fyra. Vi lever lajf. 

När lillebror kom till världen

Sen fredagen den 11/5 så har jag fört en del anteckningar. För då var vi på specialmödravården. Där skulle vi prata om min oro för stort barn. Vi gjorde ett ultraljud och en undersökning down there. Då var Linnman öppen 3-4 cm (whoot), hon kände hinnsäcken och bebisens huvud. Hon passade också på att göra en hinnsvepning. Vi bokade dessutom in en tid en vecka senare för besök på förlossningen för att eventuellt ta vattnet (eftersom jag redan var så pass öppen).

Eftersom hinnsvepningen med Elis i magen inte gav något så förväntade vi oss inget denna gången heller. Då var vi mer förhoppningsfulla pga att jag var så pass öppen. 

Under helgen varvade jag slempropp med många förvärkar. Men man kan ju sporta både slempropp och förvärkar i veckor innan. Jag passade på att vila och äta glass. 

Under måndagen och tisdagen var förvärkarna rätt kraftiga, en så pass så jag ringde J. Hade dessutom rätt många gånger ett rejält tryck neråt. Hoppfullt!!

(null)

(null)

Dom här tog jag onsdagsmorgon kl 04.20 efter en sömnlös natt med något på g.

Fortsättning följer!

Måndag

Vi är helt tappade vad gäller dagarna. Ena stunden känns det som söndag och plötsligt har vi fredagsfeeling. Well its all about the bubble. 

Vi har, som sagt, fått en riktigt trött bebis. Sover kanske 90% av dagen. Idag sov han hela förmiddagen så vi fick till slut buffa på honom för att ge honom mat. Nätterna är dock fortfarande lite knöligare. Bara Elis som sover som en stock (ta i trä!)

(null)

(null)

Idag ska vi på återbesök på BB. Då ska vi fråga om ersättningen. Den mängden som vi blev informerade om innan vi åkte hem verkar inte mätta ordentligt och eftersom han är lite större misstänker vi att det inte räcker med den mängden som är "standard". Vi får se vad dom säger. Vi har smyghöjt och det verkar vara bättre. 

Jag har börjat fila på förlossningsberättelsen. Den kommer!