När lillebror kom till världen pt. II

Oookej! Så var slutade jag? 

En del "bättre" förvärkar då sen fredagen 11/5. BF kom, och gick. Hade inga större förväntningar på att bebis faktiskt skulle komma då. Vad är oddsen? Typ 4%. Vattkoppor på föris så Elis var hemma med mig på tisdagen. Vi hängde i lekparken och sen åkte vi och gjorde faderskapsintyg. På eftermiddagen kom Js mamma och jag sov. Jag sov som en stock i typ två timmar. Välbehövligt med tanke på natten som var på g. 

Vid läggdags messade jag mamma, då hade jag kraftigare sammandragningar än förut, messade och kollade så hon skulle vakna om/när det satte igång. Det gjorde hon. 

Runt 02 natten till onsdag så vaknar jag och går på toa. Efter det inser jag att jag nog faktiskt sportar riktiga värkar! Jag börjar klocka. Men dom kommer för glest. Jag kan inte sova, tar en alvedon, lägger mig i soffan. Vid 03 ringer jag förlossningen. Bara för att känna av läget. "Stanna hemma, duscha, ta alvedon. Ring när det blir tätare". Sagt och gjort. Framåt 05 avtog värkarna och jag somnade. Fail.

Vid 06 vaknar vi allihopa. Gör frukost. Då smäller det till. Värkarna är tillbaka och nu går det fort till det är ca 2-3 min mellan. Ringer förlossningen som tycker det är läge att komma in. Vi ringer Js mamma som åker från jobbet direkt. J och Elis går till Coop medan vi väntar, köper dricka, bananer och kexchoklad som vi ska ha med. Farmorn kommer och vi förklarar för Elis att vi ska åka och hämta bebisen. 

Inser att detta blir väldigt långt om jag nu ska dra resten. Sååå det får nog bli en del tre. Håll till godo!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: