Vardag

Jorå så att idag har vi kört back to vardag. J har jobbat igen och jag har råddat lämning och hämtning av stort barn ihop med att rådda spädbarn och allt vad han innebär. 

Om vi bortser från att jag glömde blöjor till lilla barnet och tappade mina nycklar i hallen på föris, så gick det sjukt bra! Var "bara" 8 minuter sena vid lämning. Stolt över mig själv! Efter lämningen mötte jag upp mammalediga vänner för god frulle i morgonsolen. Då mår man! För två år sen satt vi där med barn nr 1, och nu, igen, med barn nr 2. Livet ändå!

När J slutat jobbet idag så köpte vi med pizza och tog middagen på vätterstranden. J hade dessutom smugglat med varsin öl till oss två. Ahhhhhhhh! (Plis ring inte soc, eller polisen!)

(null)

(null)

(null)

(null)

Såna här dagar stoppar vi ner i fickan och tar fram i höst när det är grått, trist och långt till våren. 

Imorgon - torsdag. J jobbar sista dagen innan ca två månaders ledighet (visst lagom med två arbetsdagar nu hehe). Så vi kör en dag till med lämning och hämtning för min del. Dock ingen frulle, kanske tar en sväng runt sjön efter lämning. We’ll see!


Kommentarer
Postat av: Sarah

Du har ju umgåtts med soc idag, och soc säger att en öl är okej 😀 Du kan till och med ta två! Soc ser allvarligare på att barnet inte hade några blöjor 😅😂😘

Svar: 😂😂😂 jag är soc evigt tacksam för lånet av blöjor! 😘
Frida Linnman

2018-05-30 @ 22:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: