Treårstrotsen?

Är den här? Den omtalade, fruktade, hemska treårstrotsen? I så fall hoppas jag att den blir sjukt kortvarig. Tre utbrott idag på storbarnet (som jag tror är någon annan då), 1. När han inte fick hjälp att bygga en trappa i soffan (japp, oklart). 2. När han inte fick äta mer macka (japp, det var snart dags för middag). 3. Kommer inte ens ihåg, men något var det uppenbarligen som fick honom att skrika sig hes. Eller så var det inget. Det räcker.

Mitt tålamod prövas nu mer än vad jag någonsin trodde var möjligt. Jag känner mig som världens sämsta mamma som inte kan lugna ner honom. Världens sämsta mamma som blir arg tillbaka. Jag har gått med en sjukt obehaglig klump i magen hela dagen (ett bryt innan förskolan). Gode barnguden, gör lidandet kort. 

Mellan stormarna är han min goa Elis. Sitt vanliga jag. Som tur är. 

Jag har jobbat idag. Fått mycket gjort. Lyssnat på musik och andats. När hela familjen var hemma så städade killarna och jag åkte och handlade. 

(null)

(null)

Bilderna har väl typ inget med inlägget att göra men alltså mitt elefantöra, hur fint!? det har gått helt bananas! Älskart!

Imorgon är en ny dag. Då ska vi ha fredagsmys med kompisar, kolla in nya H&M, fika och gå till bibblan. Bra så!

Skitmorgon

Well, idag var det inte min kind of day, eller i alla fall morgon. Herregud. Ingen frukost, min tag in till jobbet i Js jacka (inte mitt fel!!), ett barn som inte ville till förskolan, verktyg på hela Odengatan (mest trafikerad vägen i stan på morgonen), Elis verktyg, mutan för att få med honom till förskolan. Ja, härlig morgon. Lägg på 11 minusgrader på det. Friskt!

Men sen var det en effektiv dag på jobbet innan jag hämtade hem Elis igen. Min stora älskling. Han konstaterade att han "inte hoppas att vi tappar ut verktygen på gatan igen". 

(null)

Fick denna från mamma idag. Han är för farlig för sitt eget bästa. Han är precis överallt, speciellt där Elis är. Skitjobbig. Om en får säga så!? Måste skaffa en hjälm. På riktigt.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det torsdag och dags för jobb igen. Roligare än så blir det inte.

Sovmorgon

Bara för att jag måste upp idag tar Ebbe sovmorgon. Jag kan lämna honom i sängen (han sover med oss) men då kommer han gladeligen krypa rätt ner på golvet när han väl vaknar. Onödigt. 

Idag ska jag jobba. Jobbvecka. Ett par såna kvar nu innan julledigt. I år är J ledig hela julen och alla dagar där emellan, fram till 7e januari. Det har inte hänt förut, så det är vi glada för.

(null)

Tjarååå