Helgen!

God morgon lördag och helg!

Lördag! J är hemma vilket betyder att jag kan sova lite längre (läs: blogga obviously). Kidsen surrar med honom uppe. Båda vaknade med snor i näsorna. Here we go again. Den där snorsugen som J köpte, den där elektriska, med 12 lugnande melodier att spela för barnet, den för 400kr, kanske kan komma till användning igen. Nej, inte alls ett onödigt köp. Inte. Alls. (Vad hände med en helt vanlig näsFrida, som inte låter som en typ traktor och ger barnet men för livet!?) 

Idag spelar J sista matchen (halleluja!!) och den spelar han hemma (halleluja!!) så vi ska gå och kolla. Sista matchen for ever? Ingen som vet. Sen ska vi fira en systerdotter till honom. Mysigt!

(null)

(null)

Bevis på att jag var på gymmet häromdagen minsann! Nä skämt å sido. Fast jag var där. Körde överkropp, fick träningsvärk. Allt i sin ordning. På tisdag ska jag, enligt plan, gå på spinning. Det ska bli kul. Om man har dödslängtan. Nä, skoj, det ska faktiskt bli kul att få känna att jag lever! Gott konditionskomplement till löpningen.

Jag håller på att slipa på inlägget om livet med två kids också. Det kommer!

Nu ska jag sova lite till. Passar på!

Onsdag

Hej hopp 

Jag har precis lämnat Elis på föris. Vi har varit lite sega både idag och igår, sovit lite längre än vanligt, vilket har inneburit lite senare lämningar. Värt. Jag orkar inte stressa. Då går det oftast bara ännu långsammare. 

På väg hem somnade Ebbe så nu vilar vi hemma en sväng. Om en liten stund ska vi möta upp kompisar på gymmet. Yes! Igår köpte jag gymkort. Eller jag köpte ett tio-kort. Testa lite, se om jag ens kommer att använda det. Well, idag ska vi i alla fall! Ska bli SKÖNT!

(null)

(null)

Igår var jag ute och åt pizza. Gött! Och viktigt. Med lite tid för mig själv, med kompis. Ciro ligger bland topp tre över restauranger med pizza i Jönköping. Just saying!

Helgen då

En liten summering av helgen, som gick för fort. Som alltid. Behöver egentligen kanske inte ens säga det!? Well... nedan följer pics:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Smack! Lite av varje. Jag längtar ihjäl mig nu till fotbollssäsongen är SLUT, så vi har J hemma fulltime hela helgerna, inte bara en dag. Snart snart snart. Men som tur är har vi ju alla våra familjer och vänner här så jag och killarna går inte sysslolösa. 

Jag har hunnit springa en sväng, 6 km närmare bestämt. Och det var kul, eller ja, roligare än vad det har varit dom senaste gångerna i alla fall. 

Nu ser jag fram emot en ny vecka, nu ska jag vara lite mammaledig igen i två veckor, ha lite much needed kvalletid med min lilla när min stora är på föris. 

Funderar på att utvärdera mitt nya liv, livet med två kids, so far. Vad tror ni om det?