Hola hola

Long time no see. Ni förstår, dagarna går i ett. Den lilla tid jag får för mig själv maxar jag med en löptur eller promenad. Snart är fotbollssäsongen över och då ser jag fram emot att få tid tid tid. Mer tid i alla fall. Längtar! 

Denna vecka har det då varit höstlov för Elis. Det pusslade jag ihop rätt bra så vi fortfarande kunde göra allt enligt schema (alltså barn, barnvakter, jobba och träna typ). Vilken jävlajävel jag har blivit på att pussla ihop livspusslet sen vi fick barn alltså. Det är inte ofta jag inte lyckas. Tack vare våra familjer, utan dom hade det varit omöjligt.

Nu helg då, J spelar sista bortamatchen idag, meningslös då dom redan spelat ner sig själva, men den måste spelas. Jag och småkillarna ska förfira fars dag med min pappa & co på bishops. Samma som förra årets. Ska bli gött! Då var jag tidigt gravid, hemligt. Alla känslor kommer tillbaka när jag tänker på det. Graviditet alltså, kommer jag få uppleva en sån igen? Hoppas! Blir deppig när jag tänker att Ebbes var den sista. Hur många kids har ni??

Slut på meddelande!

(null)

(null)Kommentarer
Postat av: Anna

Två... herre, blir svettig av att tänka på att ha fler än två 😳

2018-11-04 @ 19:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: