Friday yay

Veckans bästa dag. Även när man är full time ledig. Idag ska jag leva lite på the edge, och dra med båda kidsen på frukostshopping på Lindex.. det blir vad det blir. Stående motto. Efter det ska vi till biblioteket med bästa vänner. Lite lagom med aktiviteter en fredag. 

(null)

(null)

(null)

Igår efter lämning tog jag äntligen en promenad igen. Morgonpromenader ftw! Så skönt! Och Ebbe sov hela vägen. Och jag är precis så trött som jag ser ut. Haft tråkiga nätter den här veckan. Snark. Tråkigt att en inte bara känner sig som en zombie. En ser dessutom ut som en direkt tagen ur casten i the walking dead. Sant.

Well, fredag!!

Ebbe fyra månader

Fyra månader är han nu. Min lilla. Och igår var vi på bvc då. Bara ett snabbt besök med vikt, längd och lite frågor jag hade om det här med smakisar som vi får köra igång med nu. 

Vikt: 8050gram (Elis när han var fyra månader: 8850gram!)
Längd: 66,3 cm (Elis lika lång när han var fyra månader)

Så kul att jämföra!

Annars då, what is he like?

- sover fortfarande mycket. Mellan 4-5 gånger per dag.

- vi har fortfarande inga rutiner. Han sover när han sover. Somnar ca kl 19-20. Vaknar en gång på nätterna och äter, sen sover han till ca 06. Det har varit knöligt nu när han har varit förkyld, stackars lilla bebis.

- äter ersättning med minst tre timmars mellanrum, ibland ännu längre. Skönt!

- han hatar att åka vagn. Han åker mer på min mage än i vagnen. Och då sover han oftast.

- han ligger aldrig på rygg, han rullar direkt över på mage och kämpar för att komma framåt. Som en larv. Han kan inte ligga på skötbordet längre. Han är totalt omöjlig att byta bajsblöja på. Snart börjar vi med toaletten, jag tror att Elis var fem månader när vi började med honom. 

- han har börjat sitta i sin matstol. Med rätt leksaker kan han sitta där bra länge.

- han är ett kräkbarn. Usch det är så oskönt.

(null)

(null)

(null)

Gårdagens tur

Jag har bestämt mig för att ge mig ut och springa när jag typ vill det som minst. Som igår. Jag var trött när J kom hem, men när Elis ville ha med Ebbe in i sovrummet när han själv skulle sova, så såg jag det som ett tecken. 

Jag har dock lidit av ett par dagisbaciller senaste veckan (ont i halsen, snor och trött) så det blev en lugn och sjukt tung runda. Och mörk. Herrejösses vad mörkt det är nu efter 19. Jag måste hitta väl upplysta sträckor om jag ska våga mig ut i vinter.

(null)

(null)