Antiparos

Idag har vi varit på Antiparos. Ett litet paradis ca 20 min med båt från Paros. Där spenderade vi ett par somrar när jag var tonåring, ni vet i tonåren där man spanade på greker, smysprang ute på kvällarna och hade semesterpojkvän. Det var tider. Det blev en nostalgitripp. Vi hälsade på Theologos, där vi bodde under dom tre veckorna vi var här dom gångerna. Det är så sjukt. Där hängde vi, med honom, som om det var förra året vi var här sist. 


Jag lämnade barn till mormorn och gick till stranden där vi brukade bada. Ahhhh! Jag gick fram och tillbaka. Tog ett litet spontandopp. Såg tillbaka till det året jag låg där och guppade (OBS! Guppade i vågorna, inget annat.....) med det årets semesterboyfriend. Memories. Det året hängde vi dessutom med ett gäng stockholmare som hade tagit sina lambos och porschar ner till Anti. Kul killar!

Well, bildspel!

När jag och E åkte tillbaka (lämnade mamma och A på Anti) så stod termometern på 35 grader i skuggan. 35! Orimligt varmt. Så när vi kom till hotellet tog vi ett bad i poolen. Den svalkade typ inte ens. I-landsproblem allan.


Nu blev det här långt. Solly! Imorgon åker vi hem igen. Wish us luck att det går lika bra som resan hit. Vi längtar hem till pappan och hemmet. Men inte till vädret, fy!