Måndagsstatusen

Första dagen ensam med mina två småpojkar. Jag var zombieLinnman i morse när J åkte till jobbet. En natt på soffan, alldeles för varmt, öppnade fönster, alldeles för mkt ljud, stängde fönstret, alldeles för varmt osv osv osv. Men, denna dagen. Godkänd! Elis har varit på bra humör (läs. Inga krig, förutom ett, över solkräm. Vi struntade till slut i att gå ut, gick in och somnade alla tre istället). 

Jag ska vara ärlig och säga att jag tycker att det är rätt skönt att det inte längre är toppenväder ute. No stress att ta sig ut. Det blir livet med hus sen, att det inte behöver bli ett projekt varje gång vi ska ut, att vi bara kan öppna en dörr. 

(null)

(null)

Alltså Ebbe är så stark! Lite läskigt. Han håller huvudet själv 90% av tiden. Vill inte ligga i knät, helt stå eller sitta. Vänder sig från ryggen till magen så fort vi lägger ner honom. Omöjlig att byta blöja på. Idag skaffade vi en Bumbo-stol som han ska få sitta i så småningom. Vi stressar inte. Jag ser hellre att han är "orörlig" ett tag till haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: