Sista veckan i augusti comin’ up

Kan ni fatta? Jag kan inte. Nu går vi in i sista veckan i augusti 2018. September = höst. Jag längtar ändå. Frisk luft, färger och ändå mörkare och mysigare kvällar. Senaste veckan har varit fullspäckad. Elis har kört igång föris. Med blandade känslor hos oss båda. I torsdags hade vi den värsta lämningen jag varit med om. Också enda dagen förra veckan som jag faktiskt hade plan efter lämning. 

I helgen har barn nämd ovan haft det riktigt jobbigt. Stora utbrott flera gånger per dag. Jag undrar jag om det är nåt pga dom senaste veckornas förändringar. Sommarlov hela familjen - Sommarlov med mig och lillebror - Tillbaka till föris. Hans nap på dagarna är färre, trots trötthet. Och så vidare. Jag ska väl inte spekulera, det går väl inte att veta. Mer än att han har det jobbigt och vi andra också.

Min stora lilla kille. Så sjukt stora känslor i hans lilla kropp. Jag älskar honom så hjärtat går sönder och jag blir förstörd när han inte går att kontrollera och blir så arg och ledsen. 

 Håller tummarna att det är bättre imorgon. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Mestadels är han dock den gladaste och mest kärleksfulla lilla människa. Som nu kan fotografera, se tredje bilden ovan. Talang!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: