Treårstrotsen?

Är den här? Den omtalade, fruktade, hemska treårstrotsen? I så fall hoppas jag att den blir sjukt kortvarig. Tre utbrott idag på storbarnet (som jag tror är någon annan då), 1. När han inte fick hjälp att bygga en trappa i soffan (japp, oklart). 2. När han inte fick äta mer macka (japp, det var snart dags för middag). 3. Kommer inte ens ihåg, men något var det uppenbarligen som fick honom att skrika sig hes. Eller så var det inget. Det räcker.

Mitt tålamod prövas nu mer än vad jag någonsin trodde var möjligt. Jag känner mig som världens sämsta mamma som inte kan lugna ner honom. Världens sämsta mamma som blir arg tillbaka. Jag har gått med en sjukt obehaglig klump i magen hela dagen (ett bryt innan förskolan). Gode barnguden, gör lidandet kort. 

Mellan stormarna är han min goa Elis. Sitt vanliga jag. Som tur är. 

Jag har jobbat idag. Fått mycket gjort. Lyssnat på musik och andats. När hela familjen var hemma så städade killarna och jag åkte och handlade. 

(null)

(null)

Bilderna har väl typ inget med inlägget att göra men alltså mitt elefantöra, hur fint!? det har gått helt bananas! Älskart!

Imorgon är en ny dag. Då ska vi ha fredagsmys med kompisar, kolla in nya H&M, fika och gå till bibblan. Bra så!