Vintertid...

Vintertid utan barn:
Årets bästa dag. En timme extra! En timme jag kunde sova extra. Livet! Underbart!

Vintertid med barn:
Årets sämsta dag. Klockan är en timme för tidigt när barnen vill upp. Så istället för 05.30 är klockan 04.30 när båda vill upp. Båda barnen alltså. Knappast jag och J. Värdelöst. Det kommer att bli en lång dag. 

(null)

Nu har dock alla sovit lite till. Förutom Elis. Kul. Han är en liten demon när han inte sover ordentligt så idag kommer vi att få kämpa med honom. Det har redan börjat. Men han ska sova, den saken är säker i alla fall. Om vi så måste ta bilen till Sthlm och tillbaka typ. 

Hoppas ni får en härlig dag!

Obs! Detta är mina egna erfarenheter. Ni har säkert barn som sover halva dagen trots tidsändring. I så fall är jag glad för er skull. Typ. Inte alls bitter, någonting!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Precis så var det här också i morse! En unge som vaknade en timme för tidigt och inte hade några som helst planer på att njuta av sovmorgon. Avskaffa vintertiden, säger jag! Eller sommartiden, för all del, bara man slipper bytet..!

Svar: Håller med hundra procent!! Känns så onödigt, bara ett dumt påhitt! Håller tummarna för att våra kids anpassar sig snabbt så vi slipper ha det så här ett par dagar.
Frida Linnman

2018-10-28 @ 14:15:33
URL: http://angsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: