Bakis, fast utan alkohol

Bröllop igår. Drömmigaste och häftigaste bröllopet jag nog kommer gå på. Jag vet knappt om jag kommer vilja gå på nåt bröllop som inte är syrianskt. Älskar energin, glädjen, sammanhållningen, sättet som alla var med, gamla som unga, högljutt. Mat serverades fortfarande 00.30 (meze, i die!!!), samtidigt som alla (läs: alla!!) dansade. Nej, det var så himla kul. Och så himla fint! Att få se en vän gifta sig, som jag känt sen mellanstadiet. Kärlek.

Men herreGUD. Jag förstår idag varför jag inte prioriterar att vara ute och svira på helgerna now days. Jag kom hem ca 03. Till ett barn som är dyngförkyld (lilla barnet) och ett barn som hade smugit ut i soffan vid 01. Låt oss säga att Linnman var ett totalt vrak i morse. Och då drack jag inte mer alkohol än ett glas bubbel dessutom. Nej, jag stod över det. Jag hade kanske på känn att det skulle bli en lång natt ändå. Vrak! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag i alla fall har J varit iväg med Elis. Dom har varit hos Js föräldrar och sen på Js match. Jag och Ebbe har chillat hemma. Laddat för en ny vecka. Kul vecka coming up, med en del plans som nog kommer sätta en liten guldkant på tillvaron (klyyyyysh).

Hejdå!


Kommentarer
Postat av: Sahar

Och hur snygg va inte du dåååå?? Mamasita!!! 😍😍😍😍

Svar: 😘😘😘
Frida Linnman

2018-09-17 @ 18:26:30
Postat av: Sahar

Och hur snygg va inte du dåååå?? Mamasita!!! 😍😍😍😍

2018-09-17 @ 18:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: