En dag

En torsdag in my life:

Vaknar av att J ska åka till jobbet och Elis vill äta en second breakfast med mig. Ebbe lever lajf i sin babysitter. Har vi tur (läs: otur) passar han på att lägga en bajs i hela stolen (hur är det möjligt att allt bajs hamnar utanför blöjan när han sitter i den?) jaja, olägligt när vi har tio minuter på oss innan vi ska vara på föris.

Efter påklädning och tandborstning kommer vi iväg ut. Med Ebbe i bärselen eller i vagnen och Elis sk gå. Elis aka. snigeln. HerreGUD vad långsamt det går. Ingen idé att be honom skynda sig, för han tror att det betyder att han ska smyga. Kolla på bilar, bussar, sopbilar, byggarbetsplatser, mosade päron på gatan osv. Vi är aldrig i tid.

Efter lämning tar jag en promenad, eller går hem, det beror på status på Ebbe, sova eller inte sova. Eftersom han inte är så nöjd i vagnen när han är vaken riskerar jag inget. 

Har vi inga planer äter jag frulle eller sover med Ebbe. Älskar att sova!

Hämtar en speedad Elis. Får han bestämma då ska vi äta glass (typ 24/7) men eftersom jag bestämmer sp går vi hem och äter mellis. Om vi inte stannar och gräver i en sandlåda. 

Mellan mellis och middag kollar vi på Nils Karlsson Pyssling varvat med bilkörning och reparation av säng. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Imorgon - ingen föris. Då ska vi till tandläkaren med Elis. Dvs mission impossible. Man får muta med glass va? Fast inte inför tandläkaren kanske. Kan bli stelt. Imorgon eftermiddag ska han till frisören. 

Nu - sova. Ebbe är förkyld vilket innebär stönig bebis all night. Happy life!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: