Jag vet inte jag

Jag vet inte om det beror på att jag numer är hemma med två, oftast, kids och typ inte hinner, eller om det är lusten som försvunnit, som gör att jag inte är lika frekvent här. Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska dela med mig av? Jag lever inget jet set-liv med resor, dyra väskor eller flådiga houses. Jag har mitt vardagsliv, två barn, förskola, förkylningar, kassa nätter, bajs upp i nacken på bebisen, korvstroganoff till middag minst tre dagar i veckan, veckohandling på maxi och så vidare. Tycker någon att det är kul att läsa om liksom? Jo, visst, det är kul, för mig iofs. Att sen kunna gå tillbaka och se på hur killarna har varit. Nu är det så kul att jämföra Ebbe med Elis, allt finns liksom här. Men för någon annan? 

(null)

(null)

Idag efter lämning skippade jag promenad (bild från igår), Ebbe somnade i selen (hatar typ vagnen) så jag gick hem och ska passa på att sova jag också. J är hemma tidigare i kväll så jag passar på då, utan barnvagn. Tröning inför ett halvmaraton går vidare.
Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag har följt dina och Fridas blogg länge och gillar just att ni är ”vanliga”, mer igenkänningsfaktor då 👍🏻. Får bara prestationsångest och jämför mig med bloggare, där de på utsidan verkar vara nära perfekt och fina och stylade bilder...tror inte jag är ensam 🙈 Skriv när du orkar och känner för det, inte minst för dig själv :) Kram!

Svar: Tack för fin kommentar! Och du är verkligen inte ensam, herreGUD! Man börjar ju tro att det är mer regel än undantag nu med alla perfekta bilder och liv via sociala medier. Det är ju så trist. Jag fortsätter nog, på nåt sätt i alla fall. Inte minst för att printa ner killarnas liv, så kul att läsa sen! Kram 😘
Frida Linnman

2018-09-12 @ 12:16:14
Postat av: Gabbi

Jag läser och gillar din blogg mycket! Vardagsliv ftw! ✊

Svar: 😘😘😘
Frida Linnman

2018-09-15 @ 21:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: