Trååååååkig måndag

Yes. Alltså. Inget har egentligen hänt idag, inget speciellt, förutom 1. att det regnade hela förmiddagen. 2. ett major break down på stora barnet. 3. att vi inte hittade Elis regnbyxor och han vägrade ett par överdragsbyxor i stl 110 (i dont blame him). 4.  förutom att J hade låst in barnvagn, bärsele OCH mina nycklar, i förrådet (kom vi på lagom till vi var påklädda för tur till lekpark)

Förutom det har det varit en bra dag liksom. Ändå var jag helt slut när J kom hem efter jobb och träning. Helt slut. Skyller på måndag, och att jag var uppe sent igår (Ebbe åt sista gången 19 och sov sen till 04.20, så varför kunde jag inte bara lägga mig tidigare??)

(null)

(null)

Imorgon är det föris. Jag funderar på att eventuellt gå på babyrytmik efter lämning, men det beror helt på hur det ligger till med Ebbe. Är det sovdags tar jag nog en promenad istället. Efter föris ska vi träffa bästisar. J tränar mycket denna veckan vilket gör att jag känner mig låst. Får inte riktigt den tiden för mig sjölv som jag kanske behöver.

Well - nu går jag och lägger mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: